Povestea noastra

Totul a inceput in anul 2005 imediat ce comunicarea mobila a devenit din ce in ce mai accesibila publicului larg, iar companiile din Romania au inteles ca pot ridica relatia cu clientii la un alt nivel sau pot reduce costurile prin simpla utilizare a SMS-ului in locul metodelor clasice si consumatoare de resurse.

Astfel, o parte importanta a costurilor ridicate de callcenter sau de promovare au fost reduse si inlocuite de SMS, iar implicit s-a nascut nevoia unei competente dedicate in acest domeniu, competenta ce trebuia sa raspunda celor mai exigente nevoi.

web2sms s-a nascut in urma unei idei a fondatorului nostru, Antonio Eram care pe vremea cand lucra pentru Vodafone Romania si-a imaginat un serviciu prin care un client poate accesa un site de unde poate cumpara pachete de sms-uri, iar direct din interfata web sa poata sa trimita sms-uri clientilor existenti sau potentiali. In acelasi an, Antonio si-a unit fortele cu Felix Crisan si au inceput sa puna bazele unei platforme pe care au numit-o intr-un mod intuitiv pentru end-user: web2sms.ro.

6 ani mai tarziu, web2sms a devenit cea mai puternica platforma de marketing si comunicare din Romania, responsabila pentru livrarea a peste 40.000.000 de sms-uri anual si folosita in aproape toate domeniile de activitate

Misiunea noastra

Alaturi de clientii si partenerii nostri ne-am propus sa construim cea mai completa platforma de comunicare si marketing direct din Romania.

Leadership O alta abordare

Suntem responsabili cu o cota de piata de 60%. Suntem de asemenea responsabili sa crestem in continuare si sa concuram si mai bine cu noi insine astfel incat sa inovam in permamenta.

Este datoria noastra sa livram flexibilitate si servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri, dar concomitent avem obligatia de a contribui la definirea celor mai bune practici din domeniu si sa-i incurajam si pe altii sa le urmeze.

Cariere

Suntem o echipa tanara, entuziasta, proactiva si dedicata proiectelor noastre.

Echipa web2sms iti promite deschidere, lucrul in echipa si iti garanteaza un mediu performant in care te poti dezvolta pe termen lung.

Daca esti creativ, iubesti provocarea si crezi in inovatie, trimite-ne cv-ul tau pe adresa info@web2sms.ro