Platforma web2sms a fost creată de către NETOPIA și a fost special concepută pentru a sprijini companiile din România să fie mai aproape de clienții lor.
Încă din 2004, misiunea web2sms a fost ca, împreună cu partenerii noștri, să construim o platformă intuitivă și simplă de folosit pentru activități de comunicare și marketing direct.

Prin conexiunea directă cu toți operatorii GSM din România, web2sms livrează, în permanență, încredere, performanță și un mediu sigur de tranzacționare cu acces simplu din orice browser web.

În prezent trimitem aproximativ 30,000,000 de SMS-uri lunar, iar livrarea mesajelor este garantată către operatorii de telefonie mobilă din România (Orange Romania & Orange Romania Communications, Vodafone Romania, Telekom Mobile și RCS&RDS Digi Mobil).

Viziunea noastră este să oferim o serie de funcționalități inovatoare care pot fi grupate în următoarele categorii: managementul utilizatorilor, execuția de campanii SMS (comunicări unidirecționale și bidirecționale), servicii de raportare, serviciul de automatizare trimitere SMS – API web2sms.

Pentru viitor, web2sms își propune să ofere în continuare un raport calitate – preț avantajos pentru orice tip de afacere, astfel încât orice business să se poată promova instant, simplu și inteligent.