Nu găseşti răspunsurile? Întreabă aici!

Sunt datele mele in siguranta ?

 

Intreaga comunicare intre tine si web2SMS.ro se realizeaza printr-o legatura securizata SSL de 128biti certificata de GeoTrurst care garanteaza confidentialitatea tuturor datelor tale, incluzand listele de destinatari, mesajele sau istoricul mesajelor tale. web2SMS.ro investeste constant Citeste tot
Feedback

Care sunt termenii si conditiile utilizarii acestui site ?

 

Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site sunt disponibile aici
Feedback

Care sunt browserele cu care pot accesa web2SMS.ro ?

 

Serviciul web2sms a fost construit pentru a fi accesat si utilizat folsosind cele mai populare browsere de internet existente. Acestea sunt : Internet Explorer, Firefox, Mozilla, Opera, Chrome,Konqueror, Safari. Restul de browsere sunt suportate dar nu garantam compatibilitatea 100%. 
Feedback

Am nevoie de un telefon mobil?

 

Pentru a trimite SMS-uri nu ai nevoie de telefon mobil.Tot ce ai nevoie este un calculator conectat la Internet si un browser de internet(Ex: Internet Explorer, Mozzila, Chrome, etc).

Feedback

Primesc SMS-uri de la un numar administrat de Netopia, cum pot sa fac sa blochez aceste SMS-uri?

 

Tot ce aveti de facut este sa sunati la numarul de telefon 0215277720 si sa solicitati unuia dintre consultantii departamentului de relatii clienti ca numarul dumneavostrta sa nu mai fie eiligibil pentru primirea de SMS-uri.

Feedback

Ce este API?

 

API vine de la “Application Programming Interface” si este un set de reguli si proceduri pe care doua aplicatii trebuie sa-l urmeze pentru a putea comunica direct.De exemplu daca aveti o aplicatie de programari si doriti sa trimiteti automat un SMS de amintire a programarii Citeste tot
Feedback