In acest moment, web2sms iti pune la dispozitie cele mai inovatoare servicii, astfel incat tu sa poti sa comunici direct cu partenerii de afaceri, clientii sau furnizorii indiferent daca ai nevoie sa trimiti 1 SMS, campanii complexe sau mesaje automate.
Cu ajutorul etichetelor poti sa trimiti SMS-uri cu expeditor personalizat (Ex.Firmata.ro), iar modulul de rapoarte iti da control total pentru toate initiativele tale, indiferent ca vrei sa analizezi rapoarte sau sa ajustezi din mers campaniile tale.

Prin intermediul web2sms poti trimite un numar nelimitat de SMS-uri, indiferent de tipul acestora:

SMS simplu – 160 de caractere text

SMS flash - SMS care apare pe ecran fara ca sa fie salvat in memoria telefonului

WAP push - SMS care permite comunicarea informatiilor multimedia alaturi de mesaje text uzuale. Aceasta se afiseaza sub forma de text si URL.

SMS concatenat - mesaje de pana la 39015 caractere care ajung concatenat ca un singur mesaj pe telefonul destinatarului

Business Card - mesaje care permit trimiterea de contacte impreuna cu detaliile aferente

Meeting request - mesaj care este interpretat de telefon sub forma de intalnire si care se instaleaza ca atare in calendarul telefonului.Este foarte util pentru situatiile in care vrei sa te asiguri ca programarile sunt respectate.

Web based

Imediat dupa ce te autentifici pe www.web2sms.ro poti incepe sa comunici cu partenerii de afaceri, cientii sau furnizorii.

Ai posibilitatea sa trimiti mesaje de toate tipurile si sa-ti incarci propriile liste de contacte direct in aplicatie, indiferent ca este in format *.csv, *.xls sau chiar arhiva.E usor, rapid si economisesti timp pretios.

Trimiti 1 SMS: - ori de cate ori ai de trimis un SMS punctual. Util pentru urgente sau modiicari de ultima ora

Campanii cu acelasi mesaj - util pentru situatiile in care trebuie sa anunti baza ta de clienti atunci cand anumite produse au intrat in stoc sau vrei sa cresti vanzarile si ai realizat o campanie de promovare specifica.

Campanii cu mesaje diferite - Daca vrei sa trimiti un anumit mesaj catre cei mai valorosi clienti ai tai si altul pentru clientii noi sau ai mesaje diferite in functie de anumite zone geografice, tot ce ai de facut este sa ai certitudinea ca le-ai aranjat cum trebuie in fisier, iar cu ajutorul lui web2sms le trimiti din cateva click-uri.

Campanii cu mesaje personalizate - Facturile clientilor tai au valori diferite si date scadente diferite.Cu ajutorul web2sms poti trimite mesaje cu continut specific in functie de particularitatile fiecarui client.E usor si nu le incurci