În ultimele două decenii, NETOPIA web2sms a devenit cel mai folosit serviciu de SMS marketing. Companii de renume folosesc serviciile noastre în fiecare zi pentru a fi mai aproape de clienții lor, prin campanii de informare sau marketing. 

Pe lângă prețul foarte bun și competitiv pe care îl avem, ceea ce ne diferențiază este transparența. De la bun început am dorit să oferim un serviciu care să fie cât mai simplu de folosit și cu o trasabilitate impecabilă, astfel încât orice client să poată vedea, în doar câteva click-uri, care sunt rezultatele în funcție de bugetul alocat. 

Raportare transparentă fundația pe care am construit încrederea

În mediul B2B, încrederea este fundația pe care se construiește orice relație. NETOPIA web2sms a înțeles acest lucru încă de la bun început. De aceea, am implementat protocoale de raportare transparentă cu toți operatorii de telefonie mobilă din România. Astfel, fiecare companie care folosește serviciile noastre primește rapoarte la finalul fiecărei campanii care sunt identice cu cele ale operatorilor de telefonie mobilă. 

Prin aceste rapoarte, poți să iei decizii informate cu privire la campaniile trimise, să îți adaptezi campaniile și strategiile în funcție de rezultate. Rapoartele cuprind date precum rata de trimitere, numărul de SMS-uri deschise și altele. Astfel, vei înțelege mai bine cum se comportă clienții tăi și care sunt metodele prin care poți să convertești mai mult. 

Cum folosesc partenerii noștri serviciile de SMS

Îți prezentăm câteva exemple simple prin care Partenerii noștri folosesc cu succes serviciile noastre și cum se văd rapoartele. 

Campanie de targetări – campaniile de targetări sunt foarte bune pentru a ajunge la clienți noi. Prin cele 6 metode de targetare diferită, poți crea propria campanie de targetare unică. Poți selecta tipul de client (persoană fizică sau juridică), modelul de telefon și valoarea abonamentului pentru a targeta un anumit de client potențial. Dacă vrei să te adresezi unui singur oraș sau a unei zone din acel oraș, poți selecta și adresa de reședință. 

Raportarea pentru acest tip de campanie îți va spune exact câte mesaje au fost trimise, tipul de client care a deschis mesajul, dar și modelul și valoarea abonamentului pe care o are clientul care a deschis. Astfel îți vei putea organiza mai bine mesajele pentru a targeta un anumit tip de clienți. 

Campanie de discounturi – foarte utile pentru a-ți loializa clienții deja existență. Încarci propria bază de date (dacă nu ai o bază de date, îți oferim toate informațiile aici), scrii mesajul pe care vrei să-l vadă clienții (preferabil are și un link pe care clienții îl apasă) și selectezi ora la care vrei să trimiți campania. 

Raportarea pentru acest tip de campanie îți va spune numărul de SMS-uri trimise către propria bază de date, câte citiri au fost și, dacă ai implementat metode de tracking pe link-ul din mesaj, atunci vei vedea și câți utilizatori au deschis. 

Avem un angajament constant pentru transparență 

Succesul web2sms în a crea relații de business de lungă durată este ceea ce ne-a propulsat rapid în a fi lideri de piață. Iată câteva valori care stau la baza a tot ceea ce facem: 

  • Investiție în raportare: am dezvoltat toate conexiunile necesare, cu toți operatorii de telefonie mobilă, pentru a oferi oricărui client acces nelimitat la rapoarte complete și transparente;
  • Comunicare: suntem alături de fiecare client pentru a-i oferi cele mai bune sfaturi în alegerea tipului de campanie, conform propriului business și tipului de clienți;
  • Adaptare: ne-am adaptat oricărui tip de operator de telefonie mobilă. Tehnologia noastră a fost creată astfel încât să se integreze ușor că orice operator, pentru ca fiecare client să poată avea acces la rapoarte transparente. 

SMS advertising-ul este un canal de marketing foarte util, pentru orice companie, indiferent de mărimea sa. Știm cât de costisitor pot fi campaniile de marketing, de aceea, am creat un sistem care îți oferă un preț corect dar, mai ales, o raportare în care poți avea încredere. Astfel, poți lua decizii de business care să te ajute să-ți crești afacerea. 

Pentru noi, încrederea și transparența nu sunt doar cuvinte de promovare, sunt valorile care ne-au transformat, astăzi, în cel mai folosit furnizor de SMS marketing și de informare. 

Vrei să trimiți o campanie însă nu știi ce ți se potrivește? Scrie-ne la contact@web2sms.ro și te vom ajuta să alegi ceea ce este mai bine pentru tine.